Metropolis Center

Cladiri de birouri in Bucuresti , strada Grigore Alexandrescu nr. 89-97
Metropolis Center
Informații și achiziții la:
0212301334
 • Construcție finalizată
Metropolis Center
Metropolis Center

Ansamblul Metropolis Center integreaza o cladire de birouri, o pensiune si spatii comerciale.

Pe baza studiului asupra terenului si vecinatatilor, configuratia cladirii va fi urmatoarea: spatii comerciale, situate la nivelul parterului, spre bulevardul Iancu de Hunedoara; spatii pentru birouri, amplasate in partea dinspre acelasi bulevard si spatii rezidentiale, orientate catre strada Grigore Alexandrescu.

Metropolis Center, caracteristici

Partea noua a cladirii, orientata spre bulevardul Iancu de Hunedoara prezinta o geometrie simpla, cu accentuarea deliberata a registrelor orizontale, inaltandu-se cu eleganta deasupra fatadei istorice, fara sa o domine pe aceasta din urma si oferind reflexia dinamicii bulevardului.

 

Combinatia dintre fatada de caramida existenta si noua fatada din sticla cu caracter de orizontalitate pronuntat si juxtapunerea lor contrastanta au rolul de a promova valoarea cladirii istorice, precum si caracterul contemporan al ansamblului.

Partea rezidentiala de la strada Grigore Alexandrescu, corespunde stilului cladirilor situate in vecinatate prin configuratia sa fragmentata, care o incadreaza in mod firesc in cadrul construit al zonei. Partea sudica este alocata in mod optim spatiilor rezidentiale.

Bulevardul Iancu de Hunedoara este punctul de plecare al drumului intern principal semicircular, care leaga partea de nord a orasului cu cea sudica. Bulevardul incepe in Piata Victoriei, unul dintre punctele importante ale orasului, unde sunt amplasate sediul Guvernului, Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Taranului Roman, cladiri de birouri si sedii de banci.

Ansamblul Metropolis Center are o structura de rezistenta pe cadre, cu plansee si diafragme din beton armat monolit, cu rosturi antiseismice.

 

Trama constructiva a zonei spatiilor pentru birouri corespunde cu cea a zidului istoric si este modulata dupa dimensiuni multiplu de 130 cm. Modul de amplasare a elementelor portante ofera flexibilitate functionala, spatiul putand avea o configuratie libera, deschisa sau putand fi impartit in birouri individuale.

Metropolis Center este situat chiar in inima Bucurestiului, in centrul sectorului economic si comercial al capitalei, la o distanta de numai cateva minute de mers pe jos de Piata Victoriei si de sediul Guvernului.

Amplasamentul ofera un grad maxim de securitate si este usor accesibil, atat cu mijloacele de transport private, cat si cu cele publice.

Suprafata terenului este 7.030 mp.

Suprafata construita bruta:

 • aproximativ 27.170 mp
 • substructura 6.160 mp
 • superstructura 21.010 mp


Metropolis Center are 200 locuri de parcare in garaje subterane.
In constructia proiectului Metropolis se vor folosi materiale de constructie si de finisaj de inalta calitate.

 

In plus, vor exista zone interne flexibile (conceptul de spatiu deschis), etaje construite pentru comunicare flexibila si sisteme pentru alimentarea cu energie, sistem de aer conditionat de ultima ora (patru conducte), generator de energie independent, lifturi de inalta capacitate si 24h supraveghere si monitorizarea video.Localizare pe hartă Metropolis Center

Alte proiecte în Bucuresti
 • Phoenix Tower Phoenix Tower

  La intersectia a patru strazi importante, cu expunere foarte mare traficului pietonal se afla cladirea de birouri Pheonix Tower. Recent renovata si modernizata, Pheonix Tower ofera o suparfata inchir...

 • Premium Plaza Premium Plaza

  Premium Plaza ofera toate facilitatile solicitate de catre companii in alegerea unei cladiri de birouri moderne si competitive. Locatia sa a fost atent aleasa, beneficiind de un acces rapid si confort...

 • SkyTower SkyTower

  SkyTower este un nou reper pentru bucresteni si nu numai. Vizibil din toate zonele Capitalei, SkyTower a fost proiectat pentru a atrage companiile, oferindu-le spatiu generos si locatie buna. SkyTower...

 • Orhideea Towers Orhideea Towers

  Orhideea Towers este un centru de afaceri de clasa A, cu o arhitectura deosebita si cu o locatie excelenta. Amplasat in centrul business-ului bucurestean, in partea de vest (a capitalei), Orhideea Tow...

 • America House America House

  American House este o cladire impunatoare, amplasata in Piata Victoriei. Locatia etse usor accesibila dinspre aeroportul international Otopeni (la doar 15 minute distanta cu masina). America House est...

Sunteți dezvoltator imobiliar?
  Construiți un bloc de locuințe sau un cartier rezidențial, clădire de birouri sau alt proiect imobiliar în Bucuresti? Prezentați-l și în cadrul listei noastre de proiecte imobiliare.

  Abonamente dezvoltatori
Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK