www.cauta-imobiliare.ro

PYF REAL ESTATE

Imobiliare Bucuresti
Bucuresti judetul Bucuresti
Adresa: Str. Gheorghe Lazar nr.2, et.1, sector 1
Telefon: 0771148071
Website:
 

Bine ati venit!


Nu cumperi o casă ... Cumperi viitorul tău stil de viaţă!
O casă reprezintă oricare patru pereți care încadrează persoana potrivită, așa că permite-ne să-ți oferim locuința potrivită.
Experiența, profesionalismul, onestitatea și calitatea incontestabilă a serviciilor sunt ceea ce fac diferența între o simplă agenție imobiliară și un partener dedicat ție.Cu o experiență de 12 ani în piața românească, Pyf Real Estate vine în ajutorul oricărui doritor de a-și găsi un nou cămin.
Sediul poziționat central, pe strada Gheorghe Lazăr Nr.2, ne permite să fim mereu la timp oriunde ar fi nevoie în București. Din Sectorul 1 și până în Sectorul 6, oferind un portofoliu generos facilităm garanția unei tranzacții imobiliare sigure, în cea mai scurtă perioadă de timp, în cele mai bune condiții și la cea mai bună valoare, toate de mai sus fiind atributele ce însumează cartea noastră de vizită, transparentă, așa cum va fii tot ce facem pentru dvs.
Membrii echipei, dedicați si perseverenți, îți vor oferi întotdeauna o analiză de piață reală, competentă și un plan personalizat de acțiune, punându-ți la dispoziție toate cunoștințele tehnice, financiare și juridice de care ai nevoie, pe care le-au acumulat în ani de activitate, ocupându-se inclusiv de întocmirea documentelor necesare tranzacției.
Fie că dorești să vinzi/ închiriezi o proprietate, fie că ești în căutarea unui nou cămin, iți stăm la dispoziție cu cea mai mare plăcere!