Cartierul I. C. Bratianu

Cartier de case in Iasi , județul Iasi, bulevardul Bucium
[Arată locația în Google Maps]
Cartierul I. C. Bratianu
Informații și achiziții la:
0232277806
Cartierul I. C. Bratianu
Cartierul I. C. Bratianu
Cartierul I. C. Bratianu
Cartierul I. C. Bratianu
Cartierul I. C. Bratianu
Cartierul I. C. Bratianu
Cartierul I. C. Bratianu

Complexul rezidential I. C. Bratianu reprezinta cel mai amplu proiect de locuinte tip vila din judetul Iasi.

Arhitectii au conceput totul pentru confortul locatarilor. Vilele oferite la cheie, drumurile interioare amenajate, racordarea la toate utilitatile urbane (gaz, apa, canalizare, electricitate), existenta unor amplasamente sociale de nelipsit intr-un complex rezidential (centru comercial, hotel, office center, biserica, teren de tenis) sunt numai cateva din avantajele de a fi locatar al complexului I.C. Bratianu. Iar despre durabilitatea caselor, izolarea termica, rezistenta seismica, ce sa mai spunem, decat ca sunt pe primul plan.

Cuprinzand aproximativ 60 de vile, 4 blocuri, dar si utilitati complementare, complexul rezidential I. C. Bratianu se defineste prin naturaletea abordarii constructive.

Din cele 60 de case, cat totalizeaza cartierul, 45 sunt deja contractate si locuite, iar 15 case isi asteapta locatarii. Flexibili si receptivi la nevoile clientilor, am introdus mai multe variante de contractare.

Casele se pot contracta la cheie sau la stadiul de semifinisat, urmand a fi finalizate ulterior.

Proiecte adaptate solicitarilor, Roberta, Vanessa sau Miruna sunt vile construite in regim de inaltime D+P+M, cu garaj sau parcare, acoperite cu tigla Bramac, cu tamplarie din lemn stratificat si care pot fi personalizate conform dorintelor proprii.

Cartierul I. C. Bratianu, tipuri de vile

Vila Roberta are un design placut si confortabil, fiind potrivita pentru o familie de 4 persoane. Living-ul aflat in legatura directa cu dining-ul constituie un loc primitor pentru prieteni si pentru petrecerea unor momente placute.
   
Etajul revine zonei de odihna, cu o dispunere simpla a  celor trei dormitoare, doua dintre ele cu iesire pe balcon si a unei bai. Zona de demisol este indicata ca spatiu de depozitare sau de petrecere a timpului liber (amenajare sala fitness, sauna etc).

Vila Alexis
Solutia functionala si volumetrica a vilei Alexis s-a materializat intr-o constructie pe jumatati de nivele, adaptata unui teren in panta. La nivelul cotei de acces regasim o camera de oaspeti si un grup sanitar de serviciu. Se gasesc de asemenea intr-o alcatuire libera functiunile de zi ale casei: un living comasat cu locul de luat masa, beneficiind de deschideri catre o terasa semiacoperita cu o pergola.
   
Zona de noapte a casei se configureaza pe seminivelul urmator. Aici se afla un dormitor, deservit de o baie, iar la seminivelul urmator se regasesc celelalte doua dormitoare impreuna cu baia.
   
Exista si zona de depozitare gandita in demisolul constructiei, solutie necesara oricarui spatiu care trebuie sa arate aerisit, degajat.
   
Vila Alexis se prezinta ca o solutie compacta din punct de vedere functional si volumetric, dar cu o personalitate estetica deosebita, actuala.

 • Suprafata construita desfasurata (conturul etajelor insumat): 292 mp.
 • Suprafata construita (amprenta la sol): 131 mp.


Vila Sandra are regim de inaltime format din demisol, parter si mansarda. La parter sunt grupate functiunile de zi: bucataria, livingul si biroul. La etaj au fost concentrate functiunile de noapte: doua dormitoare cu baie proprie, holul in care pot fi prezente dulapuri inzidite, prin care se va evita aglomerarea din camere.
   
Vila Sandra are un design intim si elegant, incadrandu-se cu succes in unitatea arhitecturala a cartierului.

 • Suprafata construita desfasurata (conturul etajelor insumat): 241 mp.
 • Suprafata construita (amprenta la sol): 134 mp.


Vila Ingrid are un design deosebit, cu un regim de inaltime format din demisol, parter si mansarda. La demisol sunt prezente sauna si pivnita, iar in cadrul parterului s-au dispus functiunile de zi ale casei: bucatarie, loc de luat masa in legatura directa cu livingul printr-un mini-bar.
     
Locul de luat masa este separat de bucatarie si se afla in legatura directa cu terasa, putandu-se lua masa si in exterior, intr-un spatiu acoperit de o pergola. În apropierea intrarii s-a prevazut o camera suplimentara ce poate servi, dupa caz, drept camera de oaspeti sau birou pentru exercitarea profesiei la domiciliu.
     
La etaj s-a incercat concentrarea functiunilor de noapte. Sunt prevazute trei dormitoare spatioase, doua bai. Este prevazut si un dressing generos, care rezolva problema depozitarii in afara spatiului intim.

Vila Tiffany se prezinta ca o solutie compacta din punct de vedere functional si volumetric, dar cu o personalitate estetica deosebita, actuala. Livingul beneficiaza de o perceptie deosebita prin denivelarea cu cateva trepte fata de hol si de locul de luat masa. Locul de luat masa este separat de bucatarie printr-un mini-bar si se afla in legatura directa cu terasa, putandu-se lua masa si in exterior, intr-un spatiu acoperit.

In apropierea intrarii s-a prevazut o camera suplimentara ce poate servi, dupa caz, drept camera de oaspeti sau birou pentru exercitarea profesiei la domiciliu.

Zona de noapte a casei este compusa din 2 dormitoare, 2 bai, 2 dressinguri necesare rezolvarii problemei depozitarii in afara spatiului intim si holul prin care se face accesul in camere.
La demisol s-a optat pentru beci, spalatorie, hol si o camera ce poate servi ca sala de fitness, crama, sau orice alta functiune dorita de client.

Vila Ramona se prezinta ca o solutie compacta din punct de vedere functional si volumetric, dar cu o personalitate estetica deosebita, actuala.

Delimitarea dintre bucatarie si locul de luat masa sau dintre dining si living se face prin asa-numitele ``marcaje psihologice`` - mini-bar, pardoseli reci si pardoseli calde. La parter a fost prevazuta o camera suplimentara ce poate servi, dupa caz, drept camera de oaspeti sau birou pentru exercitarea profesiei la domiciliu.

Zona de noapte a casei este compusa din 2 dormitoare, 2 bai si un dressing necesar rezolvarii problemei depozitarii in afara spatiului intim, precum si holul prin care se face accesul in camere. Dormitoarele generoase cu iesiri in balcon ofera confort si functionalitate ansamblului.

La demisol s-a optat pentru beci, spalatorie, hol si o camera ce poate servi ca sala de fitness, crama, sau orice alta functiune dorita de client.

Vila Giulia
Solutia functionala si volumetrica a vilei Giulia s-a materializat intr-o constructie adaptata unui teren in panta.
Într-o alcatuire libera se gasesc functiunile de zi ale casei: livingul generos, proiectat pentru a aduna prietenii intr-o zona extrem de placuta si aerisita, locul de luat masa, beneficiind de deschidere catre o terasa semiacoperite cu pergola. Bucataria si locul de luat masa sunt entitati strict delimitate, dar nu izolate optic una de cealalta prin intermediul unei usi de acces, interactiunea acestora favorizand sentimental cald de ``impreuna acasa``.

Zona de noapte a casei este compusa din 3 dormitoare, 2 bai, 2 dressinguri necesare rezolvarii problemei depozitarii in afara spatiului intim si holul prin care se face accesul in camere.
La demisol s-a optat pentru beci, baie, hol si o camera ce poate servi ca sala de fitness, crama, sau orice alta functiune dorita de client.

Vila Miruna
Cu un design intim si elegant, vila Miruna se incadreaza cu succes in arhitectura generala a complexului rezidential Bratianu.

 • Suprafata construita desfasurata (conturul etajelor insumat): 199 mp.
 • Suprafata construita (amprenta la sol): 87 mp.


Demisolul este rezervat depozitarii si adapostirii centralei. Parterul casei va ofera ceea ce va doriti: un living generos, bucataria spatioasa in care sa pregatiti bucate celor dragi, dar si biroul in care va puteti retrage pentru a  reciti cartea  preferata. Spatiul de odihna este compus din doua  dormitoare, situate la etaj si deservite de o baie.

 • Suprafata construita desfasurata (conturul etajelor insumat): 263 mp.
 • Suprafata construita (amprenta la sol): 130 mp.


De asemenea, complexul I.C. Bratinau cuprinde 4 blocuri. Acestea sunt structurate astfel: P+M+4E etaje locuibile, 1 demisol cu parcari si spatii de servicii si un subsol destinat parcarilor. Apartamente vor fi cu 1, 2, 3 camere si duplex, cu suprafete cuprinse intre 67 mp si 200 mp construiti.

Compartimentarea este realizata astfel incat sa satisfaca orice cerinte: cu unul sau doua dormitoare, living, dining, bucatarie, hol, baie, terasa si balcon.

Fiecare bloc va dispune de 20 de locuri de parcare (situate in zona de subsol si demisol), la care se adauga zonele de parcare exterioare. Constructiile vor fi dotate cu ascensor, au spatii tehnice si de depozitare.

 

Cartierul I. C. Bratianu, localizare

Situat pe superba colina a Buciumului, cu accesul extrem de facil dinspre oras, pe bulevardul Bucium cu 4 benzi de mers, la mai putin de 10 minute de centru, acest ansamblu se bazeaza pe un conceput arhitectural unitar, menit sa raspunda exigentelor si nevoilor omului modern.

Alte proiecte în Iasi
 • Baroque Residence Baroque Residence

  Localizat la doar 7 minute distanță de centrul orașului și ferit de aglomerația urbană, Baroque Residence vă oferă nu numai o locuință de vis ci și un cadru mirific. Baroque Residence este...

 • Cartierul Lt. Col. Gh. Valeriu Constantinescu Cartierul Lt. Col. Gh. Valeriu Constantinescu

  Situat la câteva minute de Podu Roș, cartierul rezidențial Lt. Col. Gh. Valeriu Constantinescu este gândit special pentru cuplurile și familiile care vor să se retragă în oraș din agitația u...

 • Cartierul Rhea Cartierul Rhea

  Vilele care compun cartierul Rhea beneficiaza de o arhitectura moderna caracteristica regiunii mediteraneene, tinand cont de conditiile climatice si seismice locale. Am considerat ca unul din aspectel...

 • Family Residence Iași Family Residence Iași

  Family Residence Iași vă oferă un ansamblu de vile într-o zonă liniștită ferită de agitația orașului. Complexul de vile Family Residence Iași beneficază de o poziționare foarte bună, de...

 • Colina Bucium Colina Bucium

  Colina Bucium este un ansamblu rezidential amplasat pe colina Iasului, oferind cea mai frumoasa perspectiva asupra orasului. Colina Bucium se intinde pe o suprafata de 12.000 mp si cuprinde vile bifam...

Sunteți dezvoltator imobiliar?
  Construiți un bloc de locuințe sau un cartier rezidențial, clădire de birouri sau alt proiect imobiliar în Iasi? Prezentați-l și în cadrul listei noastre de proiecte imobiliare.

  Abonamente dezvoltatori
Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.